TISZTELT PARTNERÜNK, KEDVES VENDÉGEINK!

A Gödrei Mg. Zrt. , mintegy 3430 ha – os földrajzilag változatos és vadban gazdag vadászterületen gazdálkodik Baranya megyében.

A vadászterület domborzati és termőhelyi viszonyai igen változatosak. A terület tagolt, általában észak déli irányú szűk völgyekkel szabdalt, valamint a terület közel 50 % – át erdő borítja. A vadgazdálkodási körzet meghatározó vadja a gímszarvas, amely minősége miatt az ország vadgazdálkodásának is kiemelkedő értéke. Viszonylag nagy az őzállomány létszáma, melynek minősége figyelemreméltó. A vadföldek folyamatos művelésével, az élőhelyek folyamatos fejlesztésével törekszünk a minél értékesebb vadállomány fenntartására. A vaddisznó állományának létszáma nagy, hasznosítása megfelelő.
A jellemzően nagyvadas területeinken gímszarvas, őz elejtésére, valamint vaddisznó egyéni és társas vadászatára egyaránt kínálunk lehetőséget.

A vadászati berendezésekkel jól ellátott területeinken színvonalas vadgazdálkodást folytatunk, jól kiépített úthálózat, gondosan kezelt vadföldek és felkészült szakemberek várják vadászvendégeinket. Egyéni vadászatok keretében les vadászat és cserkelés lehetőségét, társas vadászathoz jól szervezett terelő- és hajtóvadászatokat kínálunk.

Reméljük, hogy látogatásával megtisztel bennünket és élményeit továbbadja vadászbarátainak és ismerőseinek is.